Välkommen till vår nya hemsida!

Nu är äntligen Svenska Dreverklubbens nya hemsida klar! Gör en kaffekopp, ta din drever i knät och sätt dig och kika runt en stund. Vi hoppas alla medlemmar ska bli nöjda med vår nya hemsida, vårt fokus har varit att göra strukturen enkel och tydlig, man ska inte behöva leta länge för att hitta det man söker. Vi har också lyssnat på medlemmarnas önskan om en ny grafisk profil inklusive vår nya, gröna logotype. Vi hoppas ni är nöjda med resultatet! Det kommer att bli en liten övergångsperiod innan alla trycksaker etc är ersatta, vi hoppas ni har överseende med det.

Så fort vi har fått klart med en kortbetalnings-metod så kommer en webshop finnas tillgänglig också där man kan lösa medlemskap och beställa profilprodukter.

Stort tack till Rawdesigns som har hjälpt oss i framtagandet. Nu kommer vi direkt börja jobba med att producera lokalklubbarnas hemsidor där Jönköpings DK är pilot-projekt.

Skulle ni ha åsikter eller hitta något som verkar fel på hemsidan så får ni gärna återkoppla till Charlotta Löfgren eller Axel Eriksson i styrelsen.